Sunekos


Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling med aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og gjenoppbygger hudens kvalitet og balanse. Vi har 2 produkter med Sunekos; Sunekos 200 og Sunekos 1200. Vi velger det rette produktet for deg, alt etter hva som skal behandles.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform og kroppsform.

Indikasjoner og behandlingsområder

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som området rundt øynene for å fjerne fine linjer og mørke ringer.

Behandlingen og varighet

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, som kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt.

Avhengig av pasienten og hudkvaliteten, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man må gjenta behandlingen.

Fordeler med Sunekos

Behandlinger med Sunekos korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.