Signaturbehandling

Signaturbehandlinger er en absolutt bestselger!! Signaturbehandlingen innebærer det beste innen medisinsk hudpleie i en og samme prosedyre, til en god pris. Alle komponentene blir tilpasset den enkelte og huden får en kompleks forbedring i en og samme behandling. 

Om du ønsker mer fukt og glød i huden. Eller du plages av pigmentflekker, acne, slapp, tørr hud, fine linjer, rynker, mørke ringer eller poser under øynene. Er dine plager kanskje sensitiv hud, rosacea? Eller tenker du at nå vil jeg gjøre noe godt for meg selv og starte med å ta vare på huden min . Uansett hudtilstand finner vi en behandlingskombinasjon som vil sikre optimale resultater.
Mobråten MediSpas Signaturbehandling er en kraftig kombinasjonsbehandling som vil booste og revitalisere huden, samtidig som den gir et raskt resultat.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen starter med rens og en kjemisk peel tilpasset din hudtype. Så følger mesoterapi. Dette er en forholdsvis smertefri behandling som tilfører: vitaminer, antioxidanter, mineraler, hyaloronsyre, co-enzymer og aminosyrer direkte i hudens mellomste
lag, Dermis. Etter dette gjøres en Dermapen, microneedlingbehandling. Behandlingen utføres i ulike hudlag for å stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen avsluttes med en maske som fukter og reparerer. Ved noen av hudtilstandene som f.eks. acne, vil også LED-lys være med i kombinasjonen, med spesialmaske under blått LED-lys.

Hvorfor utføre en signaturbehandling?

Mobråten MediSpas Signaturbehandling jobber med å stimulere huden både innenfra og utenfra. Det er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt behandling eller som en kur for mer langvarig effekt. Du vil se en positiv effekt på huden allerede etter en behandling, og behandlingene kan gjøres med 2-8 ukers intervaller avhengig av resultatet man jobber mot. Fordelen med å velge signaturbehandling er at man får en stor synergieffekt av å gjøre alle disse behandlingene samtidig. Denne kombinasjonsbehandlingen anbefales på det sterkeste!!

Behandling:

  • Kjemisk peel og dermapen 1300,- (45 min)
  • Kjemisk peel og mesoterapi 1500,- (45 min)
  • Kjemisk peel, mesoterapi, dermapen og maske 2700,- (60 min) 
  • Kjemisk peel, mesoterapi, dermapen, maske og Led-lysmaske 3000,- (75 min) 
  • Siste behandling i kur på 4 eller 6 behandlinger er halv pris.