SEMI-PERMANENT FILLER Luminera Crystalys

Luminera Crystalys er en kalsiumhydroksyapatittbasert injiserbar semi-permanent filler. Den er designet for å gjenopprette ansiktsvolum og naturlige konturer ved å fremme generering og deponering av naturlig kollagen som er kroppens fysiologiske myke fyllstoff. Les gjerne på sidene til : https://www.luminera.com/crystalys/

2 komponenter

Jeg er stolt av å kunne tilby ett alternativ til filler basert på hyaluronsyre. Behandling med en semipermanent filler Luminera Crystalys, som er et 2-komponent produkt. Det ene komponentet er mikroskopiske kuler som består av Calcium Hydroxyapatitt (CaHA) – krystaller. Det er det samme mineralet, som finnes i tenner og knokler hos oss mennesker, så stoffet er ikke fremmed for kroppen. Det andre komponentet er en helt naturlig og fullstendig biokompatibel gele, som kulene ligger i.

Hvordan virker det?

Gelen gir et fremragende løft umiddelbart. De mikroskopiske kulene virker langsomt og gradvis. Hudens fibroblast celler fester seg på kulene. Det stimulerer fibroblastene til å danne nytt kollagen-  og nye elastiske fibre i huden.  Denne behandling holder vanligvis mye lengre. Filleren forsvinner helt fra huden, men kliniske resultater er tydelige og viser opptil 2 år varighet, avhengig av mengde volum injisert, pasientens egen hudegenskaper og alder. Virkningen derimod er som regel ennå lengre, men filleren forsvinner altså helt. Det er en allsidig behandling. Den kan brukes både til å løfte kinnben og til utglatting av dype rynker; men også til foryngelse av f. eks. en tynn, eldet hud på håndbaken.

Sikkerhet

Luminera Crystalys har en fremragende sikkerhetsprofil. Behandlingen gir resultater med lang virkning, høy grad av pasienttilfredshet. Produktet har vært på markedet siden september 2011, med titusenvis av utførte injeksjoner over hele verden! Inneholder sikre aktive ingredienser med flere tiår med klinisk erfaring i hudfyllstoffer. Mange tiår med klinisk erfaring ved bruk av kalsiumhydroksyapatitt i tann-, bein- og kirurgiske implantater. Behandlingen kan bare utføres av lege eller sykepleier med spesialutdanning.

Pris for 1,25 ml Luminera Crystalys 3200 kroner