Pigmentering og Cosmelan

Ny fantastisk behandling mot pigmentering 

Redusere pigmentering effektiv

Vi vet at pigmentering i huden kan reduseres men kommer ofte tilbake, og gjerne i enda verre utgave. Cosmelan® fra Mesoestetic er et eget konsept som arbeider på helt annen måte enn tradisjonelle pigmentpeelinger og laserbehandlinger. Den kan redusere pigmentering effektiv. Den er effektiv uten å skade huden din. Pigmentforandringer og ujevn hudfarge kan være til stor sjenanse for både menn og kvinner.

Studier viser at pigmentfeil får huden til å se 10-15 år eldre ut selv om det ikke er synlige rynker og linjer. Årsakene er bl.a. solskader, hormonforandringer med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Cosmelan® påvirker melanindannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektiv samt å gi huden dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake. En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet – sunn hud er vakker hud.

Cosmelans suksess skyldes blant annet dens effektivitet og høye sikkerhetsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / kloasma, leverflekker, acne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

Cosmelan® pigmentbehandling har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger: Alle typer av pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin, (også fregner).

Anvendes for alle hudtyper

Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt

Veldig effektiv til behandling av akneproblemer, reduserer aknearr. Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren.

Inneholder ikke Hydraquinon

Høy sikkerhetsmargin

Fjerner pigmentflekker etter laser- og peeling behandlinger

Resultater

I 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95%.

Allerede 7-10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan du observere en merkbar betydelig forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir mer jevn i fargetone og fornyet. Etter en 7-8 uker (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper) oppnås et maksimalt resultat, flekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan talg-og fettproduksjonen, minsker porene og er super effektiv til akne hud med pigmenteringer.

Behandling for pigmentering

Trinn 1 – På klinikken

Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”.

Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter grundig avfetting av huden. Cosmelan 1 masken blir på huden 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid.

Trinn 2 – Vedlikehold (hjemme)

Vedlikeholdproduktet Cosmelan 2 virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker.

Cosmelan 2  brukes flere ganger daglig og fortsettes i flere måneder, selv om flekkene er fjernet: det har forebyggende virkning og for å minimere risiko for at flekkene kommer tilbake.

VIKTIG! Behandlingen utføres på klinikken og din behandler vil forklare hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype. Siden ingrediensene er meget aktive, det er viktig å følge presist behandlerens råd for å unngå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal brukes som vedlikeholdskrem helt opp til 1 år. Se gjerne: https://www.mesoestetic.com/en-GB/professional/cosmelan-professional-treatment

Pris for klinikkbehandling, inkludert produkter til hjemmebehandling

4500,-