Mesoterapi

Mesoterapi tilfører huden næringsstoffer og antioksidanter

Næringsstoffer og antioksidanter

Mesoterapi reparerer huden og tilfører næringsstoffer og antioksidanter på en effektiv måte. Behandlingen utføres ved at man injiserer ulike næringsstoffer som mineraler, antioksidanter, vitaminer og hyaluronsyre direkte i det midterste hudlaget. Dette gir fukt, men stimulerer også til dannelse av kollagen og elsastin. Mesoterapi reparerer solskader på huden, gir huden glød, og samtidig har det god effekt på linjer og rynker, porer, slapp hud, arr og pigmenteringer.

Om behandlingen

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som virker ved å stimulere vekstfaktorer i huden. Dette gjør at huden styrkes, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenvinnes. Behandlingen utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende, med noe som kalles nappage teknikk. På denne måten stimuleres huden til å gjenopprette dens naturlige styrke og glød. Mesoterapi er et naturlig alternativ til de som ikke ønsker å få utført andre injeksjoner. Alle formuleringene er uten tilsetningstoffer og er helt rene og sterile. Behandlingen kan med hell kombineres med Dermapen og/eller kjemisk peel.

Selv om mesoterapi gir umiddelbar effekt, ser man resultatet best etter 1-2 uker. Det anbefales minimum tre behandlinger for et langvarig resultat.

Mesoterapi er fin behandlingsmetode for:

  • Fine linjer/rynker
  • Dehydrert hud
  • Grå og gusten hud
  • Tynn hud
  • Slapp hud

De vanligste områdene som behandles med mesoterapi er ansikt, hals og håndryggen.

Personer med autoimmune sykdommer, kjent allergi for hyaluronsyre eller personer med betennelser i huden, bør ikke gjennomføre mesoterapi. Imidlertid er dette en behandling som ellers kan brukes på alle hudtyper.

Etter behandlingen

Det er vanlig at huden er noe rød i et par dager etter behandlingen. Man kan også få små blåmerker og noe hevelse i huden. Dette er ikke farlig, og kan dekkes til med mineralsminke. Har man sensitiv hud, kan helingen ta noe lenger tid. 

Pris for behandlingen

  • Ansikt kr 1000,-