LED-lysbehandling

LED lysbehandling lysterapi

LED-lysbehandling (lysterapi) er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba.

Hvordan virker en lysbehandling ?

LED-lysbehandling: Low-level led lysterapi, også kjent som LLLT,  bruker lav intensitet lys. Disse lysene har også bestemte bølgelengder for å stimulere biologiske mekanismer på cellenivå for medisinske formål. Dvs at cellene kan ta opp viktige næringsstoffer raskere og kvitte seg med avfallsstoffer. Dette bidrar til mer energi til cellen som igjen vil forsterke effekten av behandlingen. NASA har utviklet et innledende arbeid  hvor de observerte positive resultater i bruk av LED-lysbehandling for sårtilheling.

Lysterapi med LED-lys er en behandlingsform som passer for alle hudtyper, og er en behandling som kan utføres selv på sommerhalvåret.

LED-lysbehandling har mange bruksområder, og kan;

  • Øke blodtilførselen
  • Styrke tilhelingsprossessen i huden
  • Redusere irritasjon i nervevevet og stimulere til utskillelse av endorfiner og serotonin som gir smertelindring
  • Redusere inflammasjon.
  • Bedre cellen sin evne til å ta opp næringsstoffer

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen kan gjøres som enkeltbehandling med rens og maske som tilpasses din hud, eller i tillegg til annen behandling. Det er gunstig å bruke LED-lysbehandling etter feks skinpen, meso eller kjemisk peel for å øke effekten av behandlingen. 

LED-lysbehandlingen kan bla brukes som ledd i en aknebehandling av både kropp og ansikt. Eller som en behandling som gir glød før en spesiell anledning. 

Behandlingen er smertefri, uten risiko og kan tilpasses de aller fleste hudtyper. Det kreves ingen forberedelser til behandlingen. En LED-lysbehandling tar ca 20-25 min, avhengig av behandlingen du velger og hudproblemet du skal forebygge.

Hvilken lysbehandling tar hvilke problemer?

Rødt LED-lys går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen, fremmer regenerering av hudcellene, stimulerer kollagenproduksjon, forbedrer hudtone og glød, det røde lyset er også smertelindrende.

Blått LED-lys bryter ned acne bakterier, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjoner og reduserer nye utbrudd.

Pris rens og ledlysbehandling 499,-