Farging og forming av vipper og bryn

Form og farge av vipper og bryn

Vipper og bryn

Vi utfører farging og forming av både vipper og bryn. Fargen tilpasses slik at den skal passe akkurat til deg. Disse behandlingene fokuserer på å fremheve øynenes naturlige skjønnhet.

Bryn rammer inn hele ansiktet. Her bruker vi en kombinasjon av voks og pinsett til å forme brynene. Fargen sitter i ca 4 uker litt avhengig av hårtype.

Øyeområdet er noe av det mest fremtredende i ansiktet. Vipper og bryn påvirker i høy grad hvordan ansiktsformen din oppfattes, hvilke trekk som legges merke til og hvilke ansiktstrekk som skjules. Farge og forming av bryn og vipper er en av de enkleste behandlingene du kan ta, som samtidig vil gi meget synlige resultater. Ved å farge vipper og øyenbryn kan det gi inntrykk av mer fylde, åpne blikket og ramme inn ansiktet ditt.

Mobråten MediSpa hjelper deg med farging og forming og klipp av både vipper og bryn.

Før og etter behandling

Det er fint om du greier å la brynene vokse. Jo mer hår vi har å jobbe med, desto bedre!
Behandlingen kan ta fra 15 til 45 minutter.
Fargen på øyenbryn og vipper vil være på sitt sterkeste rett etter behandling, og vil fade etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker, som vil avhenge av din hudtype og renserutiner.

Viktig å vite om vippebøy / vippeløft

Vippeløft / bøy er for deg som ønsker en mer naturlig måte å få vippene dine til å se lengre og fyldigere ut. Samtidig gir det et flott løft som er holdbart i flere uker. Resultatet varer alt fra 2-8 uker, dette varierer fra person til person. Det vanligste er at resultatet varer rundt 4 uker. Man kan ta en ny behandling allerede 6-8 uker etter siste behandling. Prosedyren er meget skånsom for vippene dine.

Det anbefales ikke å utsette dine nybehandlede vipper for vann, damp, sauna og makeup de første 24 timene.

Reklamasjonstiden er innen 5 dager. Du har selv ansvaret å finne ut om du har allergi i forkant av behandlingen. Allergi eller andre reaksjoner utenfor vår kontroll regnes ikke som reklamasjon. Vi refunderer ikke penger tilbake.

Har du vært uheldig i form av dårlig/lite bøy av vippene må du ta kontakt snarest mulig, og senest innen 5 dager etter behandlingen for å legge en plan for ny behandling for å rette opp i resultatet.

Priser

  • Farging vipper og bryn med forming 450,-
  • Farging bryn sammen med annen hudpleiebehandling 150,-
  • Farging vipper 300,-
  • Farging bryn med forming 300,-
  • Voks/napp av bryn 200,-
  • Ny behandling kommer snart i klinikken!! Vippeløft m/farge 850,-