Microneedling / dermapen

Microneedling / dermapen


Dermapen kalles kollagenindusert terapi (CIT), og er en av de mest populære hudforbedrings-behandlingene for øyeblikket. En Dermapen behandling går ut på å lage små mikrohull i huden ved hjelp av tynne nåler. Dette blir oppfattet som en skade og huden aktiverer sin naturlige reprasjonsmekanisme. Dette igjen stimulerer veksten av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden.

Dermapen behandling er ikke vondt, men kan heller beskrives som mer lett ubehag. Det kan være mer smertefullt i områder som panne, overleppe og hake.

Dermapen er et verktøy som ofte kombineres med kjemiske peelinger og mesoterapi. Benytter man vitaminberikede serumer kan man få dobbel effekt av behandlingen. Når man utfører en kjemisk peeling etter behandling med Dermapen vil peelingen kunne gå dypere ned i huden og man vil få dobbel effekt med både stimulering til ny vekst og regenerering av huden.

Dermapen kan brukes til:

  • Hudforbedring
  • Hudoppstramming
  • Hudstruktur
  • Pigmenteringer
  • Akne
  • Arr
  • Rosacea
  • Strekkmerker

Hvor mange Dermapen behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekkmerker?

Generell hudforbedring: 4–6 behandlinger med 4–8 ukers mellomrom.
Acne arr: 6 behandlinger med 6–8 ukers mellomrom.
Strekkmerker: 4–8 behandlinger med 6–8 ukers mellomrom.

Før og etter behandling

Det er relativt kort nedetid etter en Dermapen behandling, noe lengre dersom den kombineres med enkelte peelinger. Opplevelse av rødhet og sårhet i ansiktet i 12–48 timer etter behandling er vanlig. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling.

Hvor mange behandlinger man trenger avgjøres ut i fra hva man ønsker å behandle. Oftest anbefales en kur på 3–4 behandlinger. Det er vanlig å se forbedringer allerede etter første behandling, men de fleste hudforbedringer vil trenge fra 3–6 behandlinger på klinikken.

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastitet. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer. Behandlingen har også god effekt på pigmentering og strekkmerker.
Du vil se resultater rett etter behandling. Den umiddelbare effekten er pga de aktive serumene som brukes sammen med behandlingen, disse stampes ned i huden, og penetrerer huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring. Men de endelige resultatene kommer etter en tid, dette fordi cellene våre fornyer seg med 3 ukers mellomrom. Hudens tilstand og helse vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. Vedlikeholdsbehandlinger trengs kanskje kun 1 gang i året etter endt behandlingsprotokoll.

Ønsker man kun å booste huden og få en «freshere look» kan én behandling gi det ønskede resultatet.

Forsiktighetsregler:

Dermapen behandlinger utføres ikke på gravide, ammende eller hos de som danner keloide arr. Kunder som går på blodfortynnende medisiner, har nedsatt immunforsvar, ubehandlet diabetes, infeksjon, herpes eller cellegift/strålebehandling.
Har du nylig utført en rynkebehandling bør du vente minst 48 timer. Har du nylig tatt fillers i ansiktet bør du vente 2 uker før du får Dermapen™ behandling.

Ansikt kr 1100,- (enkeltområder vurderes etter størrelse)

+hals kr 300,-

  • decollete kr 300,-

Dermapen ansikt og kjemisk peel kr 1500,-

Ved kur 4 behandlinger er siste behandling halv pris.