Brynslaminering

Hva er brow lamination?

«Brow Lamination eller Brow Perm som mange kaller det, er en behandling som går ut på å feste hårene i en ønsket retning for å få en ønsket look. Det er litt som å gå til frisøren og ta permanent , bare at dette er for bryn». Kort fortalt er brynslaminering en «permanent» brynstyling.

I behandlingen blir brynene først behandlet med et mykgjørende serum, før brynene børstes på plass og blir «laminert» med et virkemiddel som gjør at formen på brynene holder seg i opp til en måned. Behandlingen tar ca. 60 minutter.

Hvem passer brow lamination for?

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller for deg som ønsker en velstelt og gredd look. Resultatet gjør øyenbrynene fyldig og fluffy. Om du ønsker «The Feather Look» er Brow lamination behandlingen for deg. Akkurat som ved annen brynstyling er det anbefalt å unngå napping, voksing og generell hårfjerning på brynene i 2-3 uker før behandlingen. Det er da du får best resultat, og jeg kan enklere tilpasse formen på brynene til ditt ansikt.

Behandlingen varer som nevnt i opp til en måned, og for best og lengst mulig resultat anbefales det å pleie brynene med olje eller andre fuktighetsgivende produkter.

Obs! Etter behandlingen kan du ikke være i kontakt med vann eller sminke de neste 24 timene, så ikke book time rett før en hard treningsøkt!