Brow lift

Endelig har jeg funnet det jeg mener er de mest optimale trådene for BROW LIFT, og tilegnet meg nye teknikker som gir brynene et naturlig og vakkert resultat.

 Et trådløft er en behandling som strammer huden fra innsiden og gir et løft. Brow lift passer både for kvinner og menn, yngre som eldre. Behandlingen går ut på å føre en hul nål med Nordyx tråd inn i huden under øyenbrynet. Det settes lokalbedøvelse i små punkter hvor nålen skal penetrere huden. Trådene som benyttes har små mothaker som gjør at man strammer huden i en retning, men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden, får man det løftet man ønsker. 

NORDYX innovative PLACL tråder er produsert og designet for å gi mest mulig løft og ett resultat som vil vare i 2-5 år. Behandlingen er rask og effektiv. Nordyx trådløft gir både løft av vevet, slik at kunden ser en forskjell med en gang, og gir en langsiktig revitalisering som gjør at vevskvaliteten forbedres de neste månedene. Antall tråder som settes pr. bryn varierer ut fra kundens ønske og brynsfasong.  Vi designer løftet slik du vil ha det.

Trådene som blir brukt i behandlingen:

Tråden som benyttes i denne behandlingen er CE- merket, noe som gir deg trygghet som kunde. De har sterke kroker som er satt sammen på en unik måte, slik at trådene forankres bedre i vevet. Nordyx trådene består av biokompatible materialer som absorberes uten å avgi avfallsstoffer som er skadelige eller som blir værende. Både materialet PLACL og krokene er biostimulerende, krokende ved at de irriterer vevet. Det tar 12-15 måneder før trådene er totalabsorbert. i mellomtiden stimulerer de til nydannelse av kollagen, elastin, hyaluronsyre og nydannelse av kapillærer (neoanginese). Dette gir forbedret hudstruktur og økt sirkulasjon i de områdene trådene legges.

Forhåndsregler

  • Slutt med blodfortynnene medikamenter 3 dager i forkant av behandlingen.
  • Begrense ansiktsmimikk i 14 dager.
  • Ligge mest mulig på ryggen de tre første nettene, unngå å ligge på siden.
  • Unngå trening de første to ukene etter behandlingen.
  • Unngå sminke de første 1-3 dagene.
  • Ha plaster over innstiksstedet de første 3 dagene.
  • Ikke skrubbe øyenbryn og ikke ta på innstikkstedet.
  • Mistenker du infeksjon(rødhet, ømhet, hevelse og varme) etter behandlingen, ber vi deg ta kontakt med Mobråten MediSpa