Belotero filler

Belotero filler rehydrerer huden og glatter rynker

Belotero filler glatter rynker og rehydrerer huden

Belotero er en HA-filler som glatter og fyller ut linjer og rynker, gjenskaper hudens naturlige volum og rehydrerer huden. Belotero er fremstilt av den samme volumgivende og fuktgivende komponenten som allerede finnes i huden – nemlig hyaluronsyre (HA). HA kan bære opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, og dermed opprettholdes hudens jevnhet (den fuktgivende effekten) og fettdepoter (den volumgivende effekten).

Produktet er dermed det naturlige valget for personer som vil opprettholde ett ungdommelig og opplagt utseende.

Om du ønsker kan du se på sidene til Belotero her www.belotero.com/photos/

I motsetning til andre fillere, har Belotero en ekstra kryssbindende prosess som gir en bedre balanse mellom høyere elastisitet, plastisitet og kohesivitet, noe som øker fillerens integrasjon i vevet, dette gir et bedre resultat. Belotero er derfor spesialutformet til å kunne integrere seg i vevet slik at man oppnår et fint og jevnt resultat uten at ansiktets naturlige konturer blir ødelagt.

Beloteros patenterte teknologi er registrert i hele verden og er både FDA-godkjent og CE-merket. Belotero fokuserer på å skape kvalitet og utvikle de beste produktene med HA, slik at man oppnår et sikkert resultat som både ser naturlig ut og holder lenge.

Belotero Balance

Optimal til korreksjon av periorale linjer. Den integreres problemfritt i huden og er fin til bruk i lepper. Den er ideel til å utføre superoverfladiske intradermale injeksjoner ved bruk av blanching teknikken. Korreksjon av moderate linjer som nasolabiale folder, marionettelinjer, leppekonturer, leppevolum og munnvik. 

Belotero Volume 

Modellerer og gjenskaper ansiktets volum pga dens enestående volumkapasitet og glimrende formbarhet. Resultatet varer lenge og migrerer ikke, Volum kan injiseres flere steder for å gjenskape volum feks i kinnbein, kinn og tinninger. 

Belotero Intense

Det naturlige utseende. Belotero Intense er optimal til dype linjer og rynker for naturlige resultater. Samtidig opprettholdes en fremragende vevsintegrasjon for å unngå merkbare knuter og ujevnheter under huden. Den brukes til: Korreksjon av dype linjer, blandt annet nasolabiale folder, marionettelinjer, leppekonturer, munnvik og amorbue.