AquaGold, Hydra needle, The golden cocktail

golden cocktail Hydra AquaGold

Ampulle infusjoner er det nyeste innen medisinsk hudpleie. Ampullen har nanotynne nåler som er belagt med 24 karat gull. Dette gjør nålene kompatible med huden vår slik at næringsstoffene vi blander i ampullen lettere blir infusert i huden. Behandlingen har mange navn som f.eks AquaGold, MesoGold, Hydra needle med flere, den blir ofte bare kalt The golden cocktail eller The golden facial. Aqua Gold er en av de «hotteste» behandlingene blant kjendisene i Hollywood og har nå også tatt Norge med storm.

golden cocktail Hydra AquaGold

Formålet med ampulle infusjoner som The golden cocktail behandlingen er å mikrokanalisere og levere behandlinger direkte til huden. I Hydra needle eller Aquagold ampullen blandes en skreddersydd cocktail til hver kunde. The golden cocktail ampullen inneholder vitaminer, antioksidanter, mineraler, micronæringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre. Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infusereres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne gullbelagte nåler.

Gir glød og fukt til huden

Ampulle infusjoner er en ren hudbehandling designet for å gi glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og hudstrukturen forbedres samtidig som den gir en plumping-effekt. The golden cocktail er ment som en siste finish for huden, dvs den virker som et real life filter. Den er derfor godt egnet for de små rynkene rundt øynene og porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.

Ved større utfordringer med huden som dype linjer eller lignende anbefales behandlinger som filler og muskelavslappende først. Så kan man heller avslutte med aquaGold/Hydra needle behandling. https://www.aquagoldfinetouch.com


golden cocktail Hydra AquaGold

Hvem kan ikke behandles?

Gravide og ammende. Har du betent akne, åpne sår, infeksjon i huden eller andre aktive hudproblem, skal du heller ikke behandles.

Vil man se rar eller merkelig ut etter å ha infusert muskelavslappende og filler i huden?

Nei, ved denne behandlingen reduseres ikke muskulær mimikk. Ved å infusere muskelavslappende middel overfladisk i huden vil fine linjer mykne, rødhet som følge av eks. rosacea bli mindre, svettekjertlene i ansiktet vil minske produksjonen, og talgproduksjonen vil avta. Dette forbedrer akne i stor grad. Filleren gir heller ikke økt fylde i ansiktet. Ampullen jobber kun med det øverste hudlaget, og vil kun virke hudforbedrende. Varighet på behandlingen er 2-4 måneder. Før behandling med legemidler må konsultasjon med Mobråtens MediSpas ansvarlige lege gjennomføres.