Acnelan peeling effektiv akne behandling

Acnelan peeling,  akne behandling

Acnelan er den perfekte løsning, hvis man er plaget av akne i ansikt eller på kropp. Mange har opplevd at tidligere behandlinger ikke har vært effektive eller dybdegående nok. Da kan Acnelan peeling fra Mesoestetic anbefales, som en effektive akne behandling på det kosmetiske markedet i dag. Acnelan er utviket av hudleger og passer godt til de som har prøvd «alt».
Acnelan er en effektiv behandling lagd for å forbedre mild til moderat akne samt fet og tilstoppet hud. Akne er en kompleks tilstand der flere faktorer bidrar til oppkomsten, blant annet en rubbing i hvordan døde hudceller flasser av, økt mengde hudtalg og bakterier i talgkjertlene. Dette fører til att talgkjertlenes utførselsganger tilstoppes  og det oppstår betennelse som syns som kviser på hudoverflaten.
Akne er en kronisk og tilbakevendende hudtilstand som ikke kan kureres, og kontinuerlig behandling med hjemmeprodukter kreves for å beholde resultatet. Forbedringen kommer suksessivt.

Hva gjør Acnelan

  • Effektiv akne behandling (Acnelan peeling)
  • Normaliserer talgproduksjonen
  • Reduserer tilvekst av skadelige bakterier
  • Motvirker betennelse
  • Behandlar effektivt seboreisk dermatitt
  • Rengjør huden i dybden
  • Jevner ut hudtonen
  • Optimerer hudens tekstur

Acnelan systemet omfatter  såvel klinikk- som hjemmebehandling. På klinikken behandles huden med en peel maske som får sitte i noen minutter før den nøytraliseres og vaskes av.  Etter peelen er huden lett rød men man kan sminke seg og gå tilbake til jobb og sosiale aktiviteter. Solkrem er ett absolutt must

Etter 2-3 dager begynner huden å flasse, spesielt rundt munnen og haken. Graden av flassing er individuell og tilsvarer i de fleste tilfellene en flassing etter en solbrenthet.

Behandlingen på klinikken går alltid hånd i hånd med produkter for hjemmebruk for å oppnå ett optimalt resultat. Første 2 dager bruker man  bare rens, fuktighetskrem og solfaktor. Etter 3 dager gjenopptar man sin hjemmebehandling frem til neste peeling.

Det skal gå ca. 3 uker mellom hver klinikbehandling, og du ser resultatet etter ca. 6 uker. Det anbefales å holde Acnelan behandlingen ved like etter kuren ca. hver 3. måned. Du kan lese mer om Acnelan her: https://www.mesoestetic.com/en/acne-professional

Hvor mange behandlinger?

3 behandlinger anbefales til mild/moderat akne
5 behandlinger anbefales til alvorligere grad av akne.

Etter behandling:

Innen 8-12 uker blir huden renere och mindre fet. Merker fra tidligere kviser begynner å blekne.  Disse resultatene kommer til å fortsette å forbedres og stabiliseres under akne behandlingens gang.

Pris 990,- for en behandling med acnelan peeling.